Tradíció és modern konyhaművészet.
Ez ma a Kondorosi Csárda alapfilozófiája.



Ma, több mint kétszáz évvel később még mindig állnak a régi falak, az egykori berendezési eszközöket ma is őrzi a múzeum rész, a konyha tűzhelyein pedig most is sül a betyárok hagyományos kedvence.
Azonban ma, több mint kétszáz évvel később mégsem ódon a Kondorosi Csárda!
Modern konyháján, a legkorszerűbb konyhatechnikai eljárásokkal varázsolja a vendégek elé az ízletes, hagyományos magyar konyha ízeit, vagy éppen az étkezés magas művészetét jelentő fine dining kulináris fogásait.
A Csárda konyhai csapatát
világ - és olimpiai ezüstérmes séf irányítja, kezei között az ételek nem csak éhséget csillapítanak, de lelket melegítenek.

Reméljük, hogy utunk az Önök útja is, hiszen kiváló konyhánk mellett múzeumunkkal és a nyári szezonban turisztikai programokkal várjuk a betyárság hagyományaira és a gasztronómia élvezeteire fogékony látogatókat.